Annemiek Netten - Gaasterlandstraat 23

5/5 β˜… based on 2 reviews

Welkom

Mijn naam is Annemiek Netten.

Annemiek1[1]In November 1954 werd ik geboren in sterrenbeeld Schorpioen. Ik woon en werk in Tilburg en ben moeder van een zoon. Ruim 18 jaar geleden kwam ik in aanraking met Tarot omdat iemand mij een kaart gaf en zonder verdere uitleg zei: “hier ga jij in verder”. Ik had nog nooit van Tarot-kaarten gehoord en werd nieuwsgierig maar besteedde er op dat moment geen aandacht aan. In mijn leven kwamen grote veranderingen. Zo overleed mijn vader die, zonder dat hij het zelf ooit heeft beseft, ook een gave had. Hij heeft er nooit mee gewerkt, maar zijn aanwezigheid voel ik altijd als ik zelf aan het werk ben.

In die tijd zag ik een advertentie in de plaatselijke krant over een tarotcursus en herinnerde ik mij dat ik ooit zo’n kaart had gekregen. Daarom heb ik mij aangemeld en twee jaar lessen gevolgd waarbij ik ontdekte dat mijn heldervoelendheid weer naar boven kwam. Dat wil zeggen dat ik de energieën van mensen aan kan voelen. Zo is de Tarot als hobby begonnen. Maar omdat steeds meer mensen open staan voor het spirituele en zich ook op die manier willen laten adviseren, is het inmiddels uitgegroeid tot een van mijn belangrijkste bezigheden. Het is mijn gave om anderen hiermee te helpen. Ik zie dat als mijn taak. Mijn doel is dan ook om de spiritualiteit verder te bevorderen, daarom neem ik met enige regelmaat deel aan spirituele of paranormale beurzen.

Het omgaan met spiritualiteit heeft voor mij ook de nodige hindernissen gekend en gevolgen gehad in mijn persoonlijk leven. Zo ondervond ik dat sommige mensen sceptisch kunnen zijn en dat mijn enthousiasme anderen kon irriteren. Nu weet ik dat mijn intuïtie mij nooit in de steek laat en dat ik daar op kan vertrouwen. Zo ben ik uiteindelijk aan de slag gegaan en op de eerste plaats bezig geweest om mijzelf te helen en verder te laten groeien. Het magnetiseren of healen heeft mij daar erg bij geholpen. Mijn kracht maar ook de hulp van God heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik voel mij gelukkig dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Daarom wil ik u graag van dienst zijn. Om u te leiden, begeleiden of coachen in uw spirituele zoektocht.

Contact Annemiek Netten

Address :

Gaasterlandstraat 23, 5018 AP Tilburg, Netherlands

Phone : πŸ“ž +78
Postal code : 5018
Website : http://www.annemieknetten.nl/
Categories :
City : Tilburg

Gaasterlandstraat 23, 5018 AP Tilburg, Netherlands
J
Jose Garcia on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

m
melissah knapen on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Puur en zuiver. Deze vrouw heeft echt de gave...geen kwakzalverij en heel oprecht.
Pure and pure. This woman really has the gift ... no quackery and very genuine.

Write some of your reviews for the company Annemiek Netten

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *