Beautique Salon - Mispellaan 14

5/5 based on 1 reviews

Beautique salon - Beautique Salon - Beautiquesalon.nl

Bij Beautique Salon gaan we voor blijvend resultaat met onze huidverbeterende behandelingen! Beautique is een huidstudio die zich volledig richt op huidverbetering, waarbij naar het gehele plaatje wordt gekeken. Niet alleen symptomen bestrijden, maar de oorzaak aanpakken.

About Beautique Salon

Mijn naam is Michelle Thole, huidspecialiste en eigenaresse van Beautique. Met Beautique wilde ik iets unieks neerzetten en niet één van de zoveel schoonheidssalons starten. Daarom ga ik een stapje verder dan alleen huidverzorging.

Ik ben gespecialiseerd in het verbeteren van verschillende huidproblemen, waaronder acné. Ik heb vroeger zelf ook heel erge acné gehad, dus ik weet hoe onzeker je je daar soms over kunt voelen. Ik was dagen opzoek naar de beste producten en behandelingen, zodat mijn acné maar wegging. Vanuit daar is mijn passie voor huidverbetering gestart. Daarom focus ik mij met Beautique op het verbeteren van jouw huid, zodat jij, niet net als ik, opzoek hoeft naar de beste producten en behandelingen om jouw huid te verbeteren. Bij Beautique ben je aan het juiste adres!

Ik ben ontzettend gepassioneerd en perfectionistisch, werk heel nauwkeurig en streef naar het allerbeste resultaat. Ik neem uitgebreid de tijd voor jou en bied graag een luisterend oor. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, vakkundig en eerlijk advies staan bij mij op nummer één.

Ik ben altijd opzoek naar de beste producten en behandelingen van hoge kwaliteit. Daarom volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen om de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren en om mijn kennis up-to-date te houden. Zie ik jou binnenkort in de salon?

Contact Beautique Salon

Address :

Mispellaan 14, 7881 RS Emmer-Compascuum, Netherlands

Phone : 📞 +7
Postal code : 7881
Website : http://www.beautiquesalon.nl/
Categories :
City : Emmer Compascuum

Mispellaan 14, 7881 RS Emmer-Compascuum, Netherlands
K
Kimberley Thole on Google

Professioneel, weet wat ze doet, super goed resultaat en altijd heel gezellig!
Professional, knows what she is doing, super good results and always a lot of fun!

Write some of your reviews for the company Beautique Salon

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *