Brommobielcentrum CC Beek - Wethouder Sangersstraat 40A

4.5/5 β˜… based on 8 reviews

Brommobielcentrum CC Beek - Uw Brommobiel Specialist in Zuid-Limburg! - Brommobielcentrumcc.nl

Zoekt u een brommobiel? Brommobielcentrum CC in Beek is uw Microcar en Ligier Dealer! Onderhoud en advies. Bekijk onze grote voorraad occassions!

About Brommobielcentrum CC Beek

Brommobielcentrum CC

Uw Brommobiel Specialist!

Wij zijn uw specialist op het gebied van brommobielen. Voor de aankoop, onderhoud en reparatie van uw brommobiel bent u bij ons aan het juiste adres.

Microcar & Ligier dealer

Wij zijn erkend Microcar & Ligier dealer van Zuid-Limburg. Wij geven u graag advies bij de aankoop van een nieuwe Microcar of Ligier. Ook hebben wij voor u een ruime keuze aan occasions van alle merken.
In onze showroom vindt u de brommobiel die bij u past.
Kom kennis maken met onze brommobielen en ervaar deze middels een testrit. Tot ziens in onze showroom!

Grenzeloze mogelijkheden

De brommobiel is het voertuig dat bij u past! Uw mobiliteit wordt verhoogd en u kunt op een veilige en comfortabele manier gaan en staan waar u wilt. De brommobiel is er voor jou, u en mij. Iedereen vanaf 16 jaar in het bezit van een AM rijbewijs kan en mag in een brommobiel rijden. Bij een brommobiel is overal aan gedacht naast veiligheid en comfort, is deze voorzien van vele opties, stille motoren en heeft de brommobiel een sportieve, luxe en moderne uitstraling!

Onderhoud aan uw brommobiel

Naast onze showroom beschikken wij over een ruime werkplaats waar met zorg aan uw brommobiel wordt gewerkt. Om uw brommobiel in topconditie te houden adviseren wij 1 keer per jaar of om de 5000 km een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Indien gewenst komen wij uw brommobiel gratis aan huis ophalen dit in geheel zuid Limburg. Voor een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u ook bij ons terecht wanneer uw brommobiel niet bij ons is gekocht. Is uw brommobiel toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie maak dan een afspraak bij Brommobiel Centrum CC Uw Brommobiel Specialist!

De keuze voor Brommobiel Centrum CC

De keuze voor Brommobiel Centrum CC is de beste keuze voor u en uw brommobiel. Uw brommobiel verdient het beste onderhoud en u als klant de beste service. Dit streven wij na met ons team bestaande uit ervaren brommobiel specialisten. Naast de specialisatie ligt ook ons hart bij de brommobiel dit laatste stralen wij als team uit. Samen staan wij garant voor de beste service, kwaliteit en kennis. Voor ons is de klant koning en is alleen het beste goed genoeg!

Contact Brommobielcentrum CC Beek

Address :

Wethouder Sangersstraat 40A, 6191 NA Beek, Netherlands

Phone : πŸ“ž +79
Postal code : 6191
Website : http://www.brommobielcentrumcc.nl/
Categories :
City : Beek

Wethouder Sangersstraat 40A, 6191 NA Beek, Netherlands
P
Pascal Posthuma on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Heel erg klant vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ben goed en vakkundig geholpen in onze keuzes. Heeft veel diverse brommobiel auto's staan. Verder hebben ze ook mooie scooters staan.
Very customer friendly and helpful staff. Have been well and professionally helped in our choices. Has many different microcar cars. They also have beautiful scooters.
A
Antoine Boomaars on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Ooit 1 brommobiel gekocht daar. Je kan beter zeggen een (wrak) Er mankeerde van alles aan en als je dan terug ging werd je afgescheept met het is al een oude auto. NOOIT MEER bij deze oplichters
Bought 1 moped there once. Better say a (wreck) There was a lot wrong with it and when you went back you were fobbed off with it's already an old car. NEVER AGAIN with these scammers
R
Royce Damoiseaux on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Mooi bedrijf met een enorm assortiment aan brommobielen! Zeer klantvriendelijk geholpen door personeel met kennis van zaken. Hier zal ik zeker nog een keer terug gaan bij de aanschaf van mijn volgende brommobiel.
Nice company with a huge range of microcars! Very customer-friendly, assisted by knowledgeable staff. I will definitely go back here when I buy my next microcar.
P
Piet Van vlimmeren on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Heel mooi zeer vriendelijke mensen. Zeer mooie brommobiel
Very nice very friendly people. Very nice microcar
H
Hugo Spronck on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Een goed bedrijf met een mooi assortiment aan brommobielen dat geheel wordt ondersteund met een vriendelijke, behulpzame, snelle en goede service.
A good company with a nice range of microcars that is fully supported by a friendly, helpful, fast and good service.
M
Miep Bruls on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Zeer tevreden over de service van Brommobiel Centrum CC. Ben al jaren een trouwe klant! De merken die ze verkopen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. LIGIER is een topmerk altijd zeer tevreden geweest met mijn brommobiel!! Nu wilde ik dit jaar eens een totaal ander model en heb daarom gekozen voor een Chatenet. CH40! Heel erg tevreden mee! IK RAAD IEDEREEN AAN OM BIJ BROMMOBIEL CENTRUM CC EEN BROMMOBIEL TE KOPEN!!
Very satisfied with the service of Brommobiel Centrum CC. Been a loyal customer for years! The brands they sell are of a high quality. LIGIER is a top brand and has always been very satisfied with my microcar!! Now I wanted a completely different model this year and therefore opted for a Chatenet. CH40! Very very satisfied with it! I RECOMMEND EVERYONE TO BUY A BROMMOBILE AT BROMMOBIEL CENTER CC!!
E
Eric Harmsen on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Ik heb er ooit een brommobiel gekocht en bleek achteraf van alles mis mee de zijn alle gebreken aan die brommobiel zijn doen verholpen door brommobiel centrum melick. dus mijn volgende brommobiel koop ik ook daar en niet bij brommobiel centrum cc
I once bought a microcar and afterwards it turned out that everything was wrong with it, all defects in the microcar have been remedied by microcar center melick. so I will also buy my next microcar there and not at microcar center cc
D
Dorine Wintjens on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Top service

Write some of your reviews for the company Brommobielcentrum CC Beek

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *