Fysiotherapie HHFysio - Laaghalerstraat 14

5/5 β˜… based on 1 reviews

Home - Fysiotherapiepraktijkhhfysio.nl

fysiotherapie hooghalen

Home - Fysiotherapiepraktijkhhfysio.nl

Algemene informatie

Per augustus 2015 kunt u terecht bij fysiotherapiepraktijk HHFysio in Hooghalen. Dit is een praktijk voor fysiotherapie en revalidatie aan de Laaghalerstraat 14.  De fysiotherapeut van HHFysio staat altijd voor u klaar om u te begeleiden bij uw hulpvraag.


De praktijk is gevestigd in het dorpshuis, zij-ingang van de HHFit.  Als u onder begeleiding van de fysiotherapeut werkt aan uw herstel en revalidatie, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en fitnessapparatuur van de HHFit.


Sinds 1 januari 2006 is fysiotherapie voor iedereen direct toegankelijk. Dit houdt in dat u geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig heeft om naar de fysiotherapeut toe te gaan. U kunt gelijk met de fysiotherapeut een afspraak maken. Er wordt dan eerst beoordeeld in een onderzoek of fysiotherapie zinvol is bij uw klacht. Heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist, ook dan kunt u met uw verwijzing bij HHFysio terecht. Indien u aan huis behandeld wilt worden, dan heeft u, indien u de nota opstuurt naar uw zorgverzekeraar, een verwijzing van de huisarts of specialist nodig waarin staat vermeld dat een behandeling aan huis geïndiceerd is.


HHfysio is een gecontracteerde zorgverlener.

Contact Fysiotherapie HHFysio

Address :

Laaghalerstraat 14, 9414 AK Hooghalen, Netherlands

Phone : πŸ“ž +7879
Postal code : 9414
Website : http://www.fysiotherapiepraktijkhhfysio.nl/
Categories :
City : Hooghalen

Laaghalerstraat 14, 9414 AK Hooghalen, Netherlands

Write some of your reviews for the company Fysiotherapie HHFysio

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *