GAEV Dutch Design - Noordkade 64b

5/5 based on 4 reviews

Gouden & zilveren sieraden • Personaliseren & Graveren • Ontwerp zelf – GÆV Dutch Design® - Gaevdd.com

Wij graveren zilveren en gouden Armbanden, Zegelringen, Reverspins, Kettinghangers en bijzondere sleutelhangers van zilver. Wij zijn gespecialiseerd in diamantgravure en lasertechniek. We maken de mooiste sieraden met namen, Familiewapens, Bedrijfslogo's of uw eigen ontwerp. Alles in eigen atelier en snelle levering.

About GAEV Dutch Design

Retourneren

Retourneren
Wij doen er alles aan om u via onze webshop uitgebreid en volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan het artikel binnen 21 dagen geretourneerd worden en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kunt u het artikel ook omruilen.

Uitzondering hierop zijn artikelen die voor u worden gepersonaliseerd - dit zijn gravures, zoals een lettergravure, afbeelding, familiewapen e.a. maar ook sieraden met een persoonlijke foto en/of tekst. Deze items worden speciaal voor u gemaakt, deze kunnen dan ook NIET geruild worden.

Uiteraard mag een artikel retour als wij als Team een fout hebben gemaakt in de gravure of de bewerking. Dat lossen we uiteraard direct op en zorgen voor een goede en snelle opvolging.

Heeft u vragen over retourneren of omruilen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Retour instructies

Verpak uw aankoop zo plat mogelijk in de geschenkdoos. Indien kleine of kwetsbare onderdelen omhoog steken kunnen deze beschadigen tijdens het vervoer. Vermeld op een briefje uw gegevens en ordernummer voor een correcte afhandeling van uw retour/omruiling en voeg deze bij de zending.

Frankeer de zending voldoende en vermeld onderstaande adres gegevens:
GÆV Dutch Design®
Noordkade 64B
NL2741 EZ Waddinxveen

Contact GAEV Dutch Design

Address :

Noordkade 64b, 2741 EZ Waddinxveen, Netherlands

Phone : 📞 +88
Postal code : 2741
Website : https://gaevdd.com/
Categories :
City : Waddinxveen

Noordkade 64b, 2741 EZ Waddinxveen, Netherlands
M
Marc 1988 on Google

K
Karel on Google

Zeer klantvriendelijke en laagdrempelige communicatie en verwerking van je wensen! Topproduct, snel geleverd
Very customer-friendly and accessible communication and processing of your wishes! Top product, delivered quickly
F
Frank Stelling on Google

Gaev Dutch Design is een mooie webshop, waar je ook langs kunt komen. Ze verkopen Halskettingen met Hangers, Zegelringen, Exclusievere Sleutelhangers, Reverspins en Reverspelden maar ook Manchetknopen. Het leuke is dat je al deze artikelen kunt personaliseren via verschillende technieken. De service is uitstekend en snel. Ze leveren uit voorraad en denken met je mee om een een persoonlijke personalisatie te maken op een van de aan te kopen sieraden. De sieraden en modeaccessoires zijn voornamelijk van Stoer Metaal, Sterling Zilver of van 14 karaat Goud. Betalen kan op veel verschillende manieren en de aankoop wordt altijd feestelijk verpakt. Een echte aanrader
Gaev Dutch Design is a nice webshop, where you can also visit. They sell Necklaces with Pendants, Signet Rings, More Exclusive Keychains, Lapel Pins and Lapel Pins but also Cufflinks. The nice thing is that you can personalize all these articles through different techniques. The service is excellent and fast. They deliver from stock and think along with you to make a personal personalization on one of the jewelry to be purchased. The jewelry and fashion accessories are mainly made of sturdy metal, sterling silver or 14 carat gold. You can pay in many different ways and the purchase is always packaged festively. Highly recommended
J
Jose den Adel on Google

Met Sinterklaas mijn broer een armband cadeau gedaan. Kwaliteit van het product is super. Bovendien heel klantvriendelijk, denken mee over het graveren en het was mooi, feestelijk ingepakt. Mijn broer belde gisteren speciaal om nogmaals te bedanken voor zijn cadeau. Top toch!?
I gave my brother a bracelet as a present with Sinterklaas. Quality of the product is superb. In addition, very customer-friendly, thinking along about the engraving and it was beautifully, festively wrapped. My brother called especially yesterday to say thank you again for his present. Great right!?

Write some of your reviews for the company GAEV Dutch Design

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *