Go Glow Beauty & Nails - Boddenstraat 66a

5/5 β˜… based on 1 reviews

Welkom bij Go Glow! Beauty & Nails.

Mijn naam is Sophie ten Hartog. Ik woon in het mooie Almelo. Hier woon ik met mijn ouders, mijn zusje Yvet en mijn teckeltje Liv. Sinds 2018 ben ik al fanatiek bezig met mijn eigen salon. Mijn salon zat eerst aan huis bij mijn ouders, maar sinds kort ben ik verhuisd naar de Boddenstraat 66A in Almelo. Met deze grote stap kon ik mij zelf vergroten met als doel meer verschillende behandelingen uit te voeren en natuurlijk meer ruimte. Jullie gaan waarschijnlijk de komende tijd veel veranderingen zien!

Iets meer over de behandelingen die ik nu doe in mijn salon en hoe ik zelf zelf hier ben gekomen. Ik zet polyacryl gel nagels, gellak, wimperextensions, gezichtsbehandeling, browstyling en het harsen van het lichaam.

Ik ben altijd al bezig geweest met uiterlijk van mijzelf en van anderen. Dit heeft mij ook gemaakt tot wie ik nu ben. In 2017 ben ik gestart met de opleiding tot allround schoonheidsspecialist en ik heb mijn diploma in oktober 2020 behaald.

Ik vind het leuk om cursussen te volgen en ik heb me al op verschillende gebieden gespecialiseerd.

Voordat ik met mijn opleiding begon was ben ik al fanatiek bezig met zetten van acrylnagels. Inmiddels ben ik van acrylnagels naar polyacryl gel nagels gegaan. Dit geeft hetzelfde effect alleen is dit iets gezonder voor de nagel zelf. Ik heb voor deze methode mijn certificaten behaald in januari 2020.

Ook zet ik sinds maart 2020 wimperextentions en heb mijzelf in korte tijd uitgebreid tot allround wimperstylist en beheer ik de stijlen one-by-one, volume 3D/4D, en Russian volume.

Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en ik wil je graag verwelkomen in mijn salon, voor mooie nagels een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling of de mooiste wimpers en wenkbrauwen. Ik zie u graag tegemoet.

Veel Liefs,

Sophie.

Contact Go Glow Beauty & Nails

Address :

Boddenstraat 66a, 7607 BN Almelo, Netherlands

Phone : πŸ“ž +89978
Postal code : 7607
Website : https://goglowalmelo.nl/
Categories :
City : Almelo

Boddenstraat 66a, 7607 BN Almelo, Netherlands
M
Malou Kleisen on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Bij Goglow kun je terecht als je super mooie, verzorgde, originele nagels wil. Sophie doet dit met uiterste precisie en gastvrijheid. Daarnaast kan ze ook zorgen voor verzorgde wenkbrauwen of een lekkere gezichtsbehandeling. Ik ben elke keer zeer tevreden!
You can go to Goglow if you want super beautiful, well-kept, original nails. Sophie does this with utmost precision and hospitality. In addition, she can also provide groomed eyebrows or a nice facial treatment. I am very satisfied every time!

Write some of your reviews for the company Go Glow Beauty & Nails

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *