Massagepraktijk Ocllo | Wendy Kruijd - Piet Mondriaanlaan 277

5/5 β˜… based on 6 reviews

Massagepraktijk Ocllo | massage in Amersfoort of aan huis - Ocllo.nl

Wendy Kruijd masseert in haar praktijk in Amersfoort of bij jou thuis met haar pop-up praktijk. Ontspanningsmassage, ayurvedisch, Lomi Lomi, Strong Muscle, Hot Rock, voetreflex...

About Massagepraktijk Ocllo | Wendy Kruijd

Ik ben Wendy Kruijd en ik wil je graag vertellen wie ik ben, wat ik doe en vooral waarom ik dit doe, zodat je een beetje een beeld hebt bij ‘jouw’ masseur.

Ik ben al jong begonnen met zelfstandig ondernemen, later combineerde ik dit met een vaste baan als sociaalpedagogisch hulpverleenster. In mijn huidige werk als masseur en sjamaan weet ik mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn studies en het gevoel mensen op mijn eigen manier te kunnen helpen te combineren. Op deze manier kan ik mensen helpen die niet alleen fysiek, maar ook psychisch ondersteund willen worden.

Massages vanuit mijn hart

Ik geef diverse soorten en manieren van massages. Ik beheers vele massagetechnieken (zie mijn opleidingen onder aan deze pagina) die ik eindeloos kan en mag combineren, ik vind het zelfs leuk om dat te doen. Deze massages hebben allemaal één ding gemeen: ze komen vanuit mijn hart. En dat blijft gelukkig niet ongemerkt. Ik hoor vaak van klanten dat ze meer hebben gevoeld dan alleen maar een massage. Ze voelden zich uitgerust en voelden vooral een liefdevolle energie. Omdat ik volledig opga in de massage ontstaat er een fijne relaxte sfeer. 

In mijn praktijk heb ik een grote variëteit aan klanten. Mensen die onder een te grote werkdruk staan en veel stress hebben, zoals zakenmensen. Maar ook jonge mensen met een burn-out. Hoogsensitieve mensen genieten van mijn massages omdat ze veel rust vinden en omdat ze zicht snel op hun gemak voelen. Dit komt omdat ik zelf ook hooggevoelig ben en daardoor dingen goed aanvoel. Ik heb hier zelfs een speciale HSP-(hoogsensitief persoon)-massage voor ontwikkeld. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg klanten die gewoon komen genieten van een heerlijke ontspannende massage.

Massages op mijn manier

Door massages te geven kan ik kinderen, jongeren en volwassen helpen om te ontspannen en ze weer hun lichaam laten voelen. Het lichaam is een fantastisch instrument. Het kan je waarschuwen als je overbelast bent geraakt, bijvoorbeeld omdat je steeds in dezelfde houding werkt, of omdat je een staand beroep hebt of een zwaar fysiek beroep. Geeft jouw lichaam jou zo’n signaal dan is het tijd om er aandacht aan te geven. We zijn er maar al te veel aan gewend om maar door en door te gaan. Ook emoties kunnen belastend zijn voor je lichaam. Met massages en door tijd voor je zelf te nemen lukt het beter om naar binnen te gaan en je hoofd even leeg te maken. Soms komt dan je creatieve kant naar boven, meestal ervaar je gewoon de rust en voel je je weer heerlijk ontspannen.

Om op deze manier - mijn manier - met mensen te kunnen werken maakt me blij en gelukkig. Mede hierdoor is ook mijn andere praktijk, sjamaanse praktijk Mujia, ontstaan. Wil je nog meer weten over mij, mijn massage-(pop-up)-praktijk Ocllo of mijn werkzaamheden als Sjamaan, neem dan gerust contact met me op.

Lieve groet,
Wendy

Contact Massagepraktijk Ocllo | Wendy Kruijd

Address :

Piet Mondriaanlaan 277, 3812 GT Amersfoort, Netherlands

Phone : πŸ“ž +
Postal code : 3812
Website : https://www.ocllo.nl/
Categories :
City : Amersfoort

Piet Mondriaanlaan 277, 3812 GT Amersfoort, Netherlands
W
Wendy Kruijd on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

l
laura brouwer on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Het is altijd fijn om door Wendy gemasseerd te worden ze voelt feilloos aan waar de blokkades zitten. Ze masseerd met heel veel passie en je voelt je daarna weer herboren. Wendy is zeker aan te bevelen.
It is always nice to be massaged by Wendy, she feels flawlessly where the blockages are. She massages with a lot of passion and you feel reborn afterwards. Wendy is definitely recommended.
F
Ferdinand on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Vandaag van een heerlijke massage genoten. Wendy voelt je feilloos aan en daardoor is het zoveel meer dan alleen maar een massage. Absoluut een aanrader voor body en mind!!
Enjoyed a wonderful massage today. Wendy makes you feel flawless and that makes it so much more than just a massage. Definitely a must for body and mind!!
L
Linda Van De Bunt on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Erg goede massage gehad. Wendy is zeer professioneel en doet wat je lichaam nodig heeft. Fijne ervaring!
Had a very good massage. Wendy is very professional and does what your body needs. Nice experience!
R
Roel Bril on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Graag kom ik naar Wendy voor een massage. Je wordt niet alleen vakkundig en met fijn resultaat gemasseerd, Wendy voelt ook prima aan of er spiritueel geholpen kan worden. Ze is altijd bereid op een goede en professionele manier te helpen! Echt aan te bevelen.Ik ga zeker weer terug voor een behandeling!
I would like to come to Wendy for a massage. You will not only be massaged professionally and with fine results, Wendy also feels very well whether spiritual help can be given. She is always willing to help in a good and professional way! Really recommended. I will definitely go back for a treatment!
J
Jose Nijhuis on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Wendy weet bij je thuis een warme sfeervolle pop-up massagesalon te creΓ«ren. Ondanks dat mijn zoontje van 8weken ook nog zijn aandacht nodig had wist Wendy hier 'omheen' te masseren en lag de kleine man lekker op mijn borst. Na de massage hup door je bed is toch wel heel luxe en fijn! Het is echt de beste massage die ik ooit heb gehad en ook mijn man was erg tevreden! De ontspanning vanuit de massage heeft voor ons beide veel rust gebracht en we merkte de volgende dag nog een heerlijke flow in ons gezin. Gaan we vaker doen!
Wendy knows how to create a warm atmospheric pop-up massage parlor in your home. Although my 8-week-old son also needed his attention, Wendy managed to massage 'around' this and the little man lay comfortably on my chest. After the massage hop through your bed is very luxurious and nice! It really is the best massage I've ever had and my husband was very satisfied too! The relaxation from the massage has brought a lot of peace for both of us and we noticed a wonderful flow in our family the next day. Let's do it more often!

Write some of your reviews for the company Massagepraktijk Ocllo | Wendy Kruijd

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *