Metz Nederland B.V. - Willem Barentszstraat 21

3.9/5 β˜… based on 8 reviews

Metz Nederland - Metz-nederland.nl

Renovatie en onderhoud

Het goed renoveren van een (monumentale-) woning of complex is een aparte tak van de bouwbranche en zonder de juiste aannemer leid dit niet altijd tot het juiste en gewenste eind resultaat.

Gelet op onze jarenlange ervaring met renovatie in de binnenstad van onder andere Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Gouda en omstreken kunnen wij de volledige renovatie uit handen nemen. Van het renoveren van een kapconstructie, een trap- of lijst-gevel met sierelementen, knipvoegen tot het (geheel) renoveren van de binnenzijde van de woning of complex, compleet met het herstellen van monumentale trappen en ornamenten.

Renovatie houdt niet alleen het herstellen van de monumentale complexen in. Voor diverse opdrachtgevers worden wij regelmatig benaderd om samen met hun een plan te bedenken voor de aanpak van hun bezit. De werkzaamheden die hierin voorkomen zijn de totaalaanpak van de schil, inclusief hellende of schuine daken, balkons en het aanpakken van de binnenzijde van de woningen. Hierbij te denken aan badkamer, toilet en keuken vernieuwingen. Ook het verplaatsen van de binnenwanden, verbeteren van de brandveiligheid en/of het vernieuwen van het installatiewerk komt regelmatig voor in ons werkzaamhedenpakket.

Voor het klein klacht en mutatie onderhoud aan uw woning bezit beschikken wij over een aparte afdeling die speciaal is ingericht voor deze specifieke werkzaamheden. Wij hebben opdrachtgevers in de installaties branche, woningcoorperaties en vereniging van eigenaren die met grote regelmaat gebruik maken van deze afdeling voor het herstellen van kleine gebreken of het aanpakken van mutatie woningen.

Ons bedrijf hebben wij samen met onze partners zo ingericht, dat we deze aanpak kunnen hanteren voor kleinschalige projecten of grootschalige projecten!

Contact Metz Nederland B.V.

Address :

Willem Barentszstraat 21, 3124 LC Schiedam, Netherlands

Phone : πŸ“ž +78
Postal code : 3124
Website : http://www.metz-nederland.nl/
Categories :
City : Schiedam

Willem Barentszstraat 21, 3124 LC Schiedam, Netherlands
S
Sevcan Dogan on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

D
Dave Cetinkaya on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

M
Moo's on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Top bedrijf!
Top company!
M
Mike Koorengevel on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Leuke gasten,goeie kwaliteit puntjes op de i
Nice guests, good quality finishing touches
R
Rene Bouman on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Goed bedrijf zeer persoonlijke service
Good company very personal service
J
Joop Wagner on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Hele gezellige aannemer, echt aandacht voor de klanten en personeel.
Very pleasant contractor, real attention for the customers and staff.
f
fred zittersteijn on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Veel aan dit bedrijf gehad. Goede leerschool gehad als bouwer van aan rontgen gerelateerde ruimtes, zeer lerzaam
Much to this company. Had a good learning experience as a builder of x-ray related spaces, very instructive
R
Ronida Duzgun on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Wij waren voor ons nieuwbouw huis op zoek naar een aannemer die voor ons een nieuwe kamer in het huis kon realiseren. Er zou een raam en muur geplaatst moeten worden. Hiervoor hebben wij bij Metz aangeklopt, omdat het goed en vertrouwd voelde. Zij hebben namelijk ook de afdeling waar mijn moeder werkt in het ziekenhuis gedaan. Iemand van Metz kwam bij ons de boel opmeten, wij hebben verschillende dingen aangeleverd en volmoed hebben wij gewacht op de offerte. Continue was er contact via de app, maar ook telefonisch. Verschillende malen is gevraagd waar de offerte bleef. Hierop antwoordde meneer verschillende dingen: dat hij wachtte op de offerte van het raam, volgende week zouden wij de offerte krijgen, morgen heb ik een kantoor dag dan ga ik er voor zitten, etc. Sinds 1 mei zijn wij al in contact met dit en 18 juni krijgen wij de sleutel van ons huis. Meneer gaf direct bij contact aan dat hij 19 juni tijd had voor het raam, ondanks dat er nog geen offerte was. Inmiddels is het 2 juni en zitten wij zelf in het nauw, doordat wij zo aan het lijntje zijn gehouden door het bedrijf. Mijn moeder heeft vandaag gevraagd waar de offerte bleef, waarop ze het volgende antwoord kreeg: "Goedemorgen, Helaas hebben we tijdgebrek door een spoedklus in het ziekenhuis! We zien geen tijd deze klus in te plannen en aan te nemen. Hierdoor zullen we ook de offerte niet aanbieden. Excuses hiervoor." Dit is toch ongelofelijk? Zo lang een gezin aan het lijntje houden. Sinds 1 mei zijn wij in contact met het bedrijf. Het bedrijf doet er 4 weken over om een offerte te sturen en op het laatste moment laten ze ons keihard vallen? Erg professioneel.
For our new home we were looking for a contractor who could realize a new room in the house for us. A window and wall should be placed. We approached Metz for this, because it felt good and familiar. They also did the department where my mother works in the hospital. Someone from Metz came to measure everything with us, we have delivered various things and we have waited with confidence for the quotation. There was continuous contact via the app, but also by telephone. Several times were asked where the quote went. Mister answered several things to this: that he was waiting for the quotation from the window, next week we would receive the quotation, tomorrow I have an office day then I will sit in front of it, etc. Since May 1 we have been in contact with this and June 18 we get the key to our house. Mister immediately indicated on contact that he had time for the window on 19 June, despite the fact that there was no offer yet. It is now June 2 and we are in trouble ourselves, because we have been kept on a leash by the company. My mother asked today where the quote went, to which she received the following answer: "Good morning, Unfortunately we are short on time due to an emergency job in the hospital! We don't see the time to plan and accept this job. We will therefore not offer the quotation. Apologies for this." Isn't this incredible? Keeping a family on the line for so long. We have been in contact with the company since 1 May. The company takes 4 weeks to send a quote and at the last minute they drop us rock hard? Very professional.

Write some of your reviews for the company Metz Nederland B.V.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *