Rocky Fit - Rijksstraatweg 61

4.9/5 β˜… based on 8 reviews

Personal Training en groepslessen

Wij richten ons met onze Personal Trainingen vooral op het bedrijfsleven in Apeldoorn, Zutphen en omliggende gemeenten. Ondernemers en werknemers die bij ons trainen zijn of worden succesvol omdat wij hΓ©t recept in huis hebben om overzicht te houden in het dagelijkse (werk)leven en assertief te zijn.

Naast de individuele trainingen verzorgen wij ook groepstrainingen. De groepstrainingen zijn voor iedereen geschikt en er is zes dagen per week lesaanbod. We hebben lessen zonder licamelijk contact (no sparring) en met lichamelijk contact (sparring). De sparringslessen worden altijd veilig en onder professionele begeleiding uitgevoerd en zijn in principe voor iedereen geschikt.

Zorgaanbieders

Wat goed werkt voor een ondernemer werkt goed voor een ieder natuurlijk. Zeker op maatschappelijk vlak willen wij om deze reden van toegevoegde waarde zijn met onze onderneming. Om deze reden worden er veel Agressie Regulatie Trainingen en Weerbaarheids Trainingen verzorgd voor de jeugd.

Wij hebben de ervaring en opleiding om mensen te helpen om weerbaar te worden, zelfvertrouwen te ontwikkelen of als het nodig is om minder impulsief te reageren en discipline bij te brengen.

Vooral onze vestiging in Zutphen is ingericht voor zorgaanbieders om te komen trainen met cliënten en na te praten na een pittige workout. Dit kan in een omgeving met veel privacy. Hier wordt ook dagbesteding gegeven aan jeugd en twintigers die weer op koers moeten raken in het leven.

Contact Rocky Fit

Address :

Rijksstraatweg 61, 7231 AC Warnsveld, Netherlands

Phone : πŸ“ž +8
Postal code : 7231
Website : https://rocky-fit.nl/
Categories :
City : Warnsveld

Rijksstraatweg 61, 7231 AC Warnsveld, Netherlands
K
Khalid El on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

I love it Maschallah
I love it Maschallah
T
Tum Voorn on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

The place to be voor vechtsport in Zutphen en omgeving!
The place to be for combat sports in Zutphen and surroundings!
G
Gijs Eijkholt on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Super! Mooie en complete sportschool
Super! Beautiful and complete gym
s
sander brouwer on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Fijne sportschool super kom er graag goede lessen
Great gym super like to come there for good lessons
B
Bas Giskes on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Uitstekende gym. Trainers professionals die hun vak verstaan. Sfeer is altijd goed en voelde mij vanaf de start welkom.
Excellent gym. Trainers professionals who understand their profession. Atmosphere is always good and felt welcome from the start.
C
Cath Jaja on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Super fijne sportschool, mijn dochter van 9 gaat met veel plezier naar de lessen. En doet haar veel goed( speciaal onderwijs en moeite met concetratie en gezag) ze is van 5 onvoldoende op raport naar geen onvoldoende en niets onder de 7.5 zelfs voor uit gesprongen in 6 maanden. Dus kan het echt aanraden voor kids.
Super nice gym, my 9 year old daughter enjoys going to classes. And does her a lot of good (special education and difficulty with concentration and authority) she has jumped from 5 unsatisfactory on report to no unsatisfactory and nothing below 7.5 even jumped ahead in 6 months. So can really recommend it for kids.
p
pijke nengerman on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Gorrilla.com 4 life
A
Alex on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

The best

Write some of your reviews for the company Rocky Fit

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *