Tijn Maas Makelaardij B.V. - Clarissenstraat 16 A

4.8/5 β˜… based on 8 reviews

Makelaar Boxtel en omstreken | Tijn Maas Makelaardij - Tm-makelaardij.nl

Op zoek naar een makelaar in Boxtel? Tijn Maas Makelaardij adviseert en ondersteunt u op de huizenmarkt in Boxtel! Meer weten? ☎ 0411 755 437

About Tijn Maas Makelaardij B.V.

Genieten van uw nieuwe woning begint hier!

Tijn Maas is in 2002 begonnen als assistent makelaar en heeft zich ontwikkeld tot gecertificeerd en erkend makelaar en mede-eigenaar van Elzen Maas Makelaars in Oisterwijk en Boxtel, tot zelfstandig kantooreigenaar van Tijn Maas Makelaardij. Hij is vooruitstrevend en weet als geen ander hoe een woning zich kan onderscheiden in het aanbod dat er is. “Het voornaamste is dat de klant vertrouwen heeft in mij als makelaar. Naast de ervaring en expertise binnen mijn vakgebied vind ik het van groot belang om betrokken te zijn en transparant te blijven. Niks zo vervelend als dat een klant niet weet hoe het ervoor staat.

 

Neeltje Bongertman is de spil van het bedrijf. Zij heeft jarenlange ervaring in de makelaardij en werkt sinds 2016 bij Tijn Maas Makelaardij. “Er komt veel kijken bij het aankopen en/of verkopen van een woning. De onoverzichtelijke brok informatie van koopovereenkomst, bouwkundig rapport tot financiering, maken wij voor onze klanten inzichtelijk. Het is belangrijk dat de klant altijd met de juiste informatie wordt geholpen. Integer, persoonlijk en professionaliteit zijn daarbij onze kernwoorden.´

Contact Tijn Maas Makelaardij B.V.

Address :

Clarissenstraat 16 A, 5281 AZ Boxtel, Netherlands

Phone : πŸ“ž +77
Postal code : 5281
Website : http://www.tm-makelaardij.nl/
Categories :
City : Boxtel

Clarissenstraat 16 A, 5281 AZ Boxtel, Netherlands
R
Regina Kanters on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Tijn Maas Makelaardij geeft een helder en duidelijk verkoopadvies. Ik heb met hem en zijn medewerkster op kantoor een erg prettige en professionele samenwerking gehad tijdens de periode dat mijn appartement te koop stond. Buiten bovenstaande beschikt Tijn Maas Makelaardij ook over een vakkundige fotografe. Zij heeft mijn woning bijzonder mooi gefotografeerd.
Tijn Maas Makelaardij gives clear and clear sales advice. I had a very pleasant and professional cooperation with him and his employee at the office during the period that my apartment was for sale. Apart from the above, Tijn Maas Makelaardij also has a skilled photographer. She has photographed my house very nicely.
A
Anne-Marieke van Hellemondt on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Fijn makelaarskantoor om mee samen te werken. Tijn en Neeltje zijn kundig en reageren snel. Ook houden ze je goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Een aanrader!
Nice real estate agency to work with. Tijn and Neeltje are knowledgeable and respond quickly. They also keep you well informed of developments. Recommended!
S
Simon van de Berg on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Ervaringen als verkoopmakelaar waren prettig en recent als aankoopmakelaar heeft hij me ook zeker goed geholpen. Meermaals dus ervaren en bel hem indien ik naar een aankoop/verkoop zou gaan zeker weer!
Experiences as a sales broker were pleasant and recently as a purchase broker he certainly helped me well. So experience several times and call him if I would go to a purchase / sale, definitely again!
T
Tom van Oirschot on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

We zijn zeer tevreden over de aan- en verkoop van onze woningen. Contact met Tijn en Neeltje is zeer prettig, de lijntjes zijn kort en transparant. Tijn is erg betrokken en meedenkend. Top makelaar!!
We are very satisfied with the purchase and sale of our homes. Contact with Tijn and Neeltje is very pleasant, the lines are short and transparent. Tijn is very involved and cooperative. Top broker !!
J
Jan Van Der Zanden on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Tijn is een makelaar met een no nonsense houding die eerlijk en oprecht is. Hij verliest koper en verkoper niet uit het oog. Tijn heeft verstand van zaken en weet waar hij over praat.
Tijn is a real estate agent with a no-nonsense attitude who is honest and sincere. He does not lose sight of buyer and seller. Tijn is knowledgeable and knows what he is talking about.
W
Wilhelmien Leermakers on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Betrouwbare makelaar die je goed op de hoogte houdt gedurende het hele proces van verkoop. Prettige persoon in de omgang.
Reliable broker who will keep you well informed throughout the entire sale process. Pleasant person to deal with.
k
koen hielkema on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

We hebben heel fijn zaken gedaan met Tijn en zijn team. Fijne makelaar, eerlijk, duidelijk en transparant!
We had a great time doing business with Tijn and his team. Good broker, honest, clear and transparent!
S
Steve Burt on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Professionall and honest estate agents, whom you can trust to provide a friendly service that you can rely on

Write some of your reviews for the company Tijn Maas Makelaardij B.V.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *