Viswinkel van Triest aan de beek - Beekstraat 28

4.5/5 β˜… based on 8 reviews

Viswinkel van Triest aan de beek - Visaandebeek.nl

Over ons


Welkom op onze website. Wij geven u graag een impressie van onze gezellige winkel aan de Beekstraat in Elburg. Door onze gunstige ligging in deze (voormalige) vissersstad bereiden wij al jaren de lekkerste Γ©n altijd verse vis voor onze klanten. Neem rustig een kijkje op deze website om zowel de winkel alsmede het assortiment te verkennen. Wij zien u daarna graag in de Beekstraat 28 te Elburg!

Onze producten

Bij ons staan eerlijkheid en kwaliteit centraal, hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed product!

Contact Viswinkel van Triest aan de beek

Address :

Beekstraat 28, 8081 ED Elburg, Netherlands

Phone : πŸ“ž +
Postal code : 8081
Website : http://visaandebeek.nl/
Categories :
City : Elburg

Beekstraat 28, 8081 ED Elburg, Netherlands
C
Caroline on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Leckerer Kibbeling, der frisch für uns zubereitet wurde. Auch die Soße zum Fisch hat uns sehr gut geschmeckt.
Delicious kibbeling that was freshly prepared for us. We also liked the sauce with the fish.
F
Fred Vermeer on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Kibbeling besteld. Die waren super lekker. Stonden 2 vriendelijke dames achter de toonbank, waren zeer spraakzaam in een positieve zins des woord. De winkel zag er zeer schoon uit. En de kwaliteit hebben ze hier hoog zitten. Oftewel Top zaak ???
Bib ordered. Those were super tasty. Two friendly ladies stood behind the counter, were very chatty in a positive sense. The store looked very clean. And the quality is high here. In other words, top business
V
Vitali Stoll on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Mmhh... Super lecker / lekker. Habe den kleinen kibbeling gegessen und es sehr genossen :)
Mmhh ... super tasty / delicious. Ate the little kibbeling and really enjoyed it :)
K
Kani on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Nog nooit een broodje paling met graatjes in mijn leven gehad, maar hier hebben ze dat wel. Je krijgt ook allemaal reststukjes lijkt het. Kibbeling is veel te zout en te doorbakken. Daarnaast ook meer deeg/meel dan vis. 750gr gekocht, op enkele stukken na allemaal zo. Reactie op hieronder: Ik had het niet aangegeven omdat ik dacht dat dit standaard is bij jullie. Ik was er voor het eerst. Bij broodje paling elders altijd lange stukken gekregen en dubbel gevouwen/opgerold. Bij jullie in kleine stukjes gesneden en met graat en met vel. Dan lijkt het meer dan "per ongeluk".
Never had an eel sandwich with bones in my life, but here they have. You also get all leftovers it seems. Kibbeling is much too salty and overcooked. Also more dough/flour than fish. 750gr bought, except for a few pieces all like that. Comment on below: I didn't mention it because I thought this is standard with you. I was there for the first time. With eel sandwich elsewhere I always got long pieces and folded / rolled up in half. With you cut into small pieces and with bone and skin. Then it seems more than "accidental".
T
Tobiastjagames NL on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Zaak netjes verzogd. Een kleine portie kibbeling besteld. Vrij prijzig, maar na het proeven van de kibbeling verdween de twijfel over de prijs als sneeuw voor de zon. De vis is Γ©cht vers, dat proef je. En dat ook nog eens in een heerlijk krokant licht gekruid jasje. En dan de huisgemaakte saus. Die is heerlijk en vult de kibbeling perfect aan. Portie's hebben de juiste grootte en het personeel is vriendelijk. Al met al, deze viswinkel doet een prachtig vissersdorpje als Elburg recht en is zeker een bezoekje waard!
J
Jan Roelofs on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Top
H
Hans Wurst on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Nice Place fantastic and fresh fosh
R
Rashura on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Very tasty kibbeling, good portion for price

Write some of your reviews for the company Viswinkel van Triest aan de beek

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *