Wijnverhaal - Snijdersteeg 14

5/5 β˜… based on 1 reviews

Wijnverhaal - Een wijnblog om het verhaal achter wijn te ontdekken! - Wijnverhaal.com

Wijnverhaal is een wijnblog om het verhaal achter jouw wijn te ontdekken. Met reisverslagen, proefnotities, dikke tips en proeverijen!

About Wijnverhaal

Yes, hi! Dat ben ik, Dylan. Mijn persoonlijke wijnverhaal begon net voordat ik de daarvoor legale leeftijd had bereikt – niet doorvertellen. Maar het begon met zeer matige zoete of halfzoete witte wijn (lees: meuk) uit het onderste schap. Als wijn überhaupt al mijn drink of choice was, wat niet vaak het geval was. 

Alles veranderde toen ik ging eten bij een sterrenrestaurant. Hier ontdekte ik pas hoe bijzonder wijn kon zijn. Ik dronk het eerste glas rode wijn dat ik daadwerkelijk waardeerde en mijn interesse in wijn was geboren.

Verschillende wijnproeverijen volgde en ik begon steeds bewuster te proeven. Redelijk uit het niets besloot ik de basiscursus van de Wijnstudio te volgen en dit vormde het tweede kantelpunt in mijn wijnverhaal: ik moest en zou Γ‘lles te weten komen over de wereld van wijn! WSET 2 volgde snel en inmiddels bereid ik me voor op de WSET 3 cursus die ik dit najaar ga volgen.

Contact Wijnverhaal

Address :

Snijdersteeg 14, 3911 VP Rhenen, Netherlands

Phone : πŸ“ž +8
Postal code : 3911
Website : http://wijnverhaal.com/
Categories :
City : Rhenen

Snijdersteeg 14, 3911 VP Rhenen, Netherlands

Write some of your reviews for the company Wijnverhaal

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *