AutoFirst Eriton Leeuwarden - Brandemeer 2

4/5 β˜… based on 8 reviews

AutoFirst Eriton Leeuwarden - Uw auto op de eerste plaats! - Autofirst-eriton.nl

Bij AutoFirst Eriton Leeuwarden kunt u terecht voor al uw auto onderhoud, reparatie en occasions! Maak direct een afspraak

About AutoFirst Eriton Leeuwarden

Over ons

AutoFirst Eriton - Uw auto op de eerste plaats!


Wij zijn het onafhankelijke autobedrijf in Leeuwarden waar u zich snel thuis zult voelen. Wij combineren de professionaliteit en kennis van een dealerbedrijf met de servicegerichtheid en gemoedelijkheid van een universeel autobedrijf.


Het bedrijf is in 1989 opgericht door eigenaar Erik van der Zwaag (foto). Tot 1996 waren wij nog dealer van onder andere de merken Nissan en Subaru. In dit jaar heeft ons bedrijf de dealer activiteiten stopgezet en zijn wij op universele basis verdergegaan om ons bedrijf echt tot bloei te kunnen krijgen. Het besef dat de dealerschappen ons eigenlijk alleen maar een belemmering vormden was in deze jaren steeds groter geworden door de invloed die de importeurs op ons uit probeerden te oefenen.

Bovag lid sinds oprichting 1989

Vanaf dit moment hebben wij gebruik gemaakt van onze ervaringen als dealer en deze samen gesmolten met de voordelen die wij als universeel autobedrijf hebben. Het resultaat hiervan zorgt ervoor dat wij onze klanten op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. Ons bedrijf is vanaf de oprichting in 1990 lid van de BOVAG en wij zijn er trotsop dat we kunnen terugzien op een vlekkeloos verleden en een hoge waardering door de BOVAG van ons bedrijf. 

Trots AutoFirst lid

Verder zijn wij sinds 2003 als een van de eerste bedrijven aangesloten bij AutoFirst. AutoFirst is een nationale organisatie van zelfstandige autobedrijven, waardoor wij nog beter in staat zijn, door onder andere gezamenlijke inkoop, scherpere prijzen te kunnen bieden.

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Voor u als (toekomstige) klant is het belangrijk dat onze vakmensen uw auto steeds kunnen onderhouden op de juiste en betrouwbare manier zoals wij het nu ook al doen, en dat onze verkoop afdeling u kan helpen om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Scholing maar vooral de interesse in nieuwe technieken helpen hierbij enorm, maar zonder de juiste gereedschappen en apparatuur is zelfs de hoogst opgeleide monteur niet meer in staat om de werkzaamheden uit te voeren.

Plan een afspraak wanneer het u past

Ons bedrijf is dan ook uitgerust met alle mogelijke apparatuur en speciale gereedschappen om de klus te klaren. Een voorbeeld van het inspelen op de veranderende tijden zijn onze nieuwe online offerte en plan systemen. Hiermee kunt u als en wanneer u dat zelf wilt berekenen wat een reparatie kost, en deze vervolgens zelf inplannen op een tijdstip wat u past.

We zien u graag in onze garage!

Kom vooral eens langs in onze garage te Leeuwarden. Wilt u een afspraak maken? Plan een afspraak in onze online afspraakplanner of neem contact met ons op. We staan voor u klaar! 

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws over AutoFirst Eriton.
Tevens ontvangt u ook tips, acties en aanbiedingen.

U kunt zich hier aanmelden.

 

Contact AutoFirst Eriton Leeuwarden

Address :

Parkeerplaats, Brandemeer 2, 8918 GG Leeuwarden, Netherlands

Phone : πŸ“ž +8
Postal code : 8918
Website : http://www.autofirst-eriton.nl/
Categories :
City : Leeuwarden

Parkeerplaats, Brandemeer 2, 8918 GG Leeuwarden, Netherlands
E
Edsje on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Topgarage! Was even spannend wat er met de auto aan 't handsje was. Bleek enkel een kapotte accu te wezen. Wel 2 bankjes lichter maar gewoan gelyk dezelfde dag klaar. Gewoan een bonafide bedryf. Gaan sΓΉ deur!
Top garage! It was exciting for a while what was going on with the car. Turned out to be just a broken battery. However, 2 benches lighter, but usually ready the same day. Just a bona fide business. go sΓΉ door!
D
Dick van Klaarbergen on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Mijn auto hier ruim een jaar geleden gekocht. Het aankoopproces ging snel en soepel. Ik ben vriendelijk geholpen bij het vinden van een geschikte auto. De auto voldoet nog steeds goed. Daarnaast heb ik mijn auto hier recent ook voor de apk en onderhoud gebracht. Hierover ben ik ook tevreden.
Bought my car here over a year ago. The purchase process was quick and smooth. I was kindly helped in finding a suitable car. The car still performs well. In addition, I recently brought my car here for the MOT and maintenance. I am also satisfied with this.
S
SluisWijk Roleplay on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Een betrouwbaar autobedrijf waar wij al jaren geheel naar tevredenheid onze auto's laten onderhouden. Het is echt belachelijk dat hier kennelijk iemand is die meent grappig te moeten zijn. Zegt meer over die persoon dan over dit bedrijf. Wij van Sluiswijk vinden het belangrijk om ook dit geluid te laten horen.
A reliable car company where we have had our cars serviced to our complete satisfaction for years. It's really ridiculous that there's apparently someone here who thinks they have to be funny. Says more about that person than about this company. We at Sluiswijk think it is important to make this sound heard.
G
GuyofArty on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Vergrendeling van de auto werkte niet, met open deur hiernaartoe gereden om vervolgens professioneel, snel en vriendelijk geholpen te worden. Aanrader!
Locking of the car did not work, drove here with the door open to be helped professionally, quickly and friendly. Recommended!
T
Tay Kan on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Altijd wel een slecht excuus of de schuld van de klant zelf. Mooi om te zien dat de ware aard hier naar boven komt haha. Laterss
Always a bad excuse or the fault of the customer himself. Nice to see that the true nature comes out haha. laterss
H
Hans k on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Toen ik met mijn scooter door de stad reed rook ik een benzinelucht. Eenmaal voor het stoplicht, richting Bilgaard, merkte ik op dat mijn scooter flink benzine lekte. Ik had de scooter net volgetankt en was bang dat mijn scooter vlam zou vatten. Dus snel de scooter uitgezet en met een lekkende scooter richting Eriton gelopen. Toen ik hier aankwam was er een aardige monteur die me direct hielp om de tank leeg te pompen en de oorzaak te zoeken. Al snel was de oorzaak ontdekt en bleek de slang richting carburateur poreus te zijn. De monteur heeft deze slang vervangen en de benzine teruggepompt. Hierna de scooter gestart en deze liep weer als een zonnetje. Dit was voor mij een flinke opluchting en toen ik om de rekening vroeg hoefde ik ook nog niks te betalen! Bij deze, mijn dank aan Autobedrijf Eriton voor de fijne service!
When I drove my scooter through the city I smelled a petrol smell. Once before the traffic light, towards Bilgaard, I noticed that my scooter was leaking a lot of fuel. I had just refueled the scooter and was afraid that my scooter would catch fire. So quickly turned off the scooter and walked towards Eriton with a leaking scooter. When I got here there was a nice mechanic who immediately helped me to empty the tank and find the cause. The cause was soon discovered and the hose to the carburettor turned out to be porous. The mechanic replaced this hose and pumped back the petrol. After this the scooter started and it ran like a charm again. This was a big relief for me and when I asked for the bill I didn't have to pay anything! Hereby, my thanks to Autobedrijf Eriton for the great service!
F
Fabio Andreatta on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Very friendly, fast & professional. I can recommend the place!
T
Thomas Rietzler on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Bought a vehicle there last April, happy with the purchase and process. Very good communication with Maurice handling the case, professional team, all went smoothly with the exportation procedure. Although VAT refund could have been faster! I can recommend them.

Write some of your reviews for the company AutoFirst Eriton Leeuwarden

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *