Birgit Fotografie - Kampakkers 27

5/5 based on 1 reviews

About Birgit Fotografie

Foto: Anouk Wubs Photography

Hé, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina! Na het zien van de foto’s is het natuurlijk fijn om te weten wie het gezicht achter Birgit IJpelaar Fotografie is.

Wie ben ik?
Ik ben Birgit, 28 jaar en in het dagelijkse leven ben ik naast fotografe een lerares in het basisonderwijs. Samen met mijn super lieve man Mark woon ik in Borger, een mooi bosrijk dorp in Drenthe. Ons huis delen we met twee lieve katten die het liefste de hele dag knuffelen en tijdens het nabewerken van foto’s altijd op mijn toetsenbord willen liggen (héél handig!).

    Meer over mij:
  • genieten van kleine dingetjes
  • terrasjes pakken met mijn man, familie of lieve vrienden
  • liefde voor bordspelletjes
  • gezellige avondjes thuis met de kaarsjes aan, een goed boek en een dekentje
  • boswandelingen met mijn bonusbuurhondje Lua

Fotografie, mijn passie:
Vroeger liep ik als klein meisje regelmatig met een wegwerpcamera in mijn handen. Zelfs als het rolletje vol was bleef ik er vrolijk mee rondlopen. Jaren en vele camera’s later, toen ik Mark leerde kennen, werd mijn liefde voor fotografie alleen maar sterker. Mark heeft een opleiding aan de fotovakschool gevolgd en wist me allerlei ‘nieuwe’ dingen over de camera te vertellen. Dat wilde ik ook weten en kunnen!

Na veel zondagen op pad te gaan met onze camera’s was ik wel een beetje klaar met het oefenen op de bloemen in de tuin en de hunebedden om de hoek. Zodra er mensen in beeld kwamen had ik veel meer plezier bij het maken van de foto’s. Dat werd nog leuker na het volgen van meerdere cursussen en workshops om de kneepjes van het vak te leren.

Ik fotografeer mensen zoals ze ‘echt’ zijn, in hun eigen omgeving of lekker in de buitenlucht. Met alle leuke, grappige en spontane momenten die daarbij horen. Want hoe leuk is het om terug te kijken naar die bijzondere momenten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt?!

Het lijkt mij daarom heel tof als ik jullie verhaal mag vastleggen!

Liefs Birgit

Contact Birgit Fotografie

Address :

Kampakkers 27, 9531 HT Borger, Netherlands

Phone : 📞 +7
Postal code : 9531
Website : https://birgitfotografie.nl/
Categories :
City : Borger

Kampakkers 27, 9531 HT Borger, Netherlands

Write some of your reviews for the company Birgit Fotografie

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *