Bloemenvereniging Flora - Hoge Poel 3

5/5 based on 1 reviews

Bloemenvereniging Flora Den Oever - welkom! - Floraenvisserijdagen.nl

Bloemenvereniging Flora Den Oever houdt bezig met de promotie van bloemen en planten. Tevens zijn we mede-organisator van de jaarlijkse Flora en Visserijdagen in Den Oever.

Bloemenvereniging Flora Den Oever - welkom! - Floraenvisserijdagen.nl

Nu de coronacrisis ook ons land nog steeds treft, heeft de overheid (op advies van medische experts) bekend gemaakt dat evenementen die gepland zijn tot en met 1 september a.s. niet door kunnen gaan. Dat betekent helaas dat ook de Flora- en Visserijdagen in 2020 afgelast zullen worden.

Het liefst hadden we met jullie in augustus -samen met de vissers, Wieringers, de horeca, marktkooplui, kermisexploitanten en vele vrijwilligers- een enorm feest gevierd in deze onwerkelijke tijden.

Maar feit is dat daar grote risico’s voor de gezondheid aan verbonden zijn, zo werd ons op het hart gedrukt door artsen die ons hebben geadviseerd (velen van ons kennen hetFlora-griepje). Bij doorgang van de feesten en overige evenementen, is de kans aanwezig dat het veel gevaarlijkere Covid-19 zich ook in onze gemeenschap snel zal verspreiden en veel mensen ziek worden. Dat risico willen wij natuurlijk niet nemen. De gezondheid van ons allemaal gaat boven alles.

Daarom zeggen wij: houd vol, houd afstand, was vaak je handen, want volgend jaar zien we jullie heel erg graag op de Flora- en Visserijdagen van 2021! De exacte datum volgt snel.

Stay safe!

Het bestuur van de Flora- en Visserijdagen Den Oever

Contact Bloemenvereniging Flora

Address :

Hoge Poel 3, 1779 EL Den Oever, Netherlands

Phone : 📞 +8
Postal code : 1779
Website : http://www.floraenvisserijdagen.nl/
City : Den Oever

Hoge Poel 3, 1779 EL Den Oever, Netherlands

Write some of your reviews for the company Bloemenvereniging Flora

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *