Heidstra Fotografie Fine Art Hondenfotograaf - Zandkampen

5/5 β˜… based on 8 reviews

About Heidstra Fotografie Fine Art Hondenfotograaf

Hi ik ben Marchien

Een absolute natuur-en dierenliefhebber, een honden-en buitenmens. Ik woon in het mooie Drenthe en al zo lang ik mij kan herinneren voel ik een connectie met dieren en natuur. Mijn fotografieavontuur begon in mijn tienerjaren met natuurfotografie. Na een uitstapje richting portret,- en bruidsfotografie, ben ik uiteindelijk daar gekomen waar mijn hart ligt en waar ik heel blij van word. Het fotograferen van honden. Ze zijn altijd echt, zonder oordeel, zonder verwachtingen, levend in het moment. Ze geven me rust en een intens gevoel van blijheid.

Magie van de Natuur

Daarnaast hou ik enorm van magie, laten we het “de magie van de natuur” noemen. Ik werk altijd buiten in het natuurlijk licht om deze magie in mijn foto’s te kunnen vangen. Fotograferen doe ik vanuit mijn hart en mijn liefde voor dieren, honden in het bijzonder. Fotoshoots waarbij het dier slechts het onderwerp is om het perfecte plaatje te kunnen maken, zijn voor mij echt niet okΓ©!

Ik wil de honden fotograferen in al hun eigenheid en vrijheid. Zij zijn altijd leidend tijdens een shoot, zij bepalen hoe een shoot verloopt. Ze krijgen alle ruimte, laat ze in hun waarde en respecteer ten allen tijde hun grenzen en mogelijkheden. Ik werk met wat zij mij geven, niet met wat wij van ze verlangen.

Meer dan ooit begrijp ik de waarde van mooie foto’s van je hond!

Totaal onverwacht was ik hem kwijt. Mijn allerliefste beste hondenvriend, mijn maatje, mijn alles, onze Storm. Overleden! Hij was net 7,5 jaar oud, dit was niet hoe ik het voor me had gezien. We hadden nog zoveel avonturen te beleven en herinneringen te maken. Altijd waren we samen, zo hoorde het ook. Nu was daar die pijnlijke leegte, het intense verdriet en gemis. Direct voelde ik een sterke behoefte om hem dicht bij me te hebben. Om te voelen dat hij er nog altijd bij is en voor altijd bij ons blijft horen. Ik moest hem om me heen hebben om tegen hem aan te kunnen praten. Hem te kunnen vertellen hoeveel ik hem mis en hem nooit zal vergeten. Ik wilde in zijn trouwe ogen kunnen kijken om al onze mooie herinneringen op te halen. Zijn uitstraling, zijn unieke en lieve karakter. Een herinnering die nooit mag vervagen. Hij verdient het en hoort voor altijd, een plek in ons huis te hebben.

Op een manier die de hond alle eer aan doet.

Die plek heeft hij zeker gekregen, meerdere zelfs. De foto’s die in huis hangen zorgen ervoor dat hij er altijd bij zal zijn. Ze laten zo goed zien wie hij was, waar hij van kon genieten. Zo echt dat ik bijna zijn krullen weer kan voelen. Zo herkenbaar dat ik moet glimlachen wanneer ik naar hem kijk. Om de mooie herinneringen die dan in mij opkomen. De mooie plekken waar we samen hebben gewandeld. Meer dan ooit begrijp ik de waarde van mooie foto’s van je hond. Hoe belangrijk het is om de herinneringen die je samen maakt niet te verliezen. Op een manier die de hond alle eer aan doet. Die laat zien hoe hij was en hoe het voelde om samen met hem te zijn.

Dat ik dat kan en mag doen, vind ik magisch!

Contact Heidstra Fotografie Fine Art Hondenfotograaf

Address :

Zandkampen, 9466 PM Gasteren, Netherlands

Phone : πŸ“ž +97
Postal code : 9466
Website : https://www.heidstrafotografie.nl/
Categories :
City : Gasteren

Zandkampen, 9466 PM Gasteren, Netherlands
M
Mariska Scholte on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Zonder twijfel 5 sterren! Bedankt voor de prachtige foto's van Fleur! Tijdens de fotoshoot hing een hele fijne ontspannen sfeer Γ©n het resultaat is prachtig geworden! Het was een moeilijke keuze, maar deze foto krijgt bij ons een mooi plekje aan de muur! Marchien ontzettend bedankt!
Without a doubt 5 stars! Thanks for the beautiful pictures of Fleur! There was a very nice relaxed atmosphere during the photo shoot and the result turned out beautiful! It was a difficult choice, but this photo will get a nice spot on our wall! Thank you very much Marchie!
M
Miranda Klein on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Wat een leuke en leerzame cursus heb ik gevolgd bij Marchien. In een aantal stappen leer je een workflow om foto’s te bewerken. Zelfs als je nog nooit gewerkt hebt met Photoshop is deze cursus goed te doen. Je mag altijd vragen stellen en Marchien helpt je zodra dit mogelijk is. Een aanrader voor iedereen die verder wil komen met beeldbewerking van dieren!
What a fun and instructive course I followed with Marchien. In a few steps you will learn a workflow to edit photos. Even if you have never worked with Photoshop, this course is easy to do. You can always ask questions and Marchien will help you as soon as possible. A must for anyone who wants to progress with image editing of animals!
g
gerda oosting on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Erg blij met het prachtige resultaat van een super leuke fotoshoot. Oog voor mens en dier en dat tezamen vastleggen op beeld, dat is wat de foto’s zo mooi maken.
Very happy with the beautiful result of a super fun photo shoot. An eye for people and animals and capturing that together on image, that's what makes the photos so beautiful.
M
Mirjam Luttje-Bolt on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Marchien maakt prachtige foto’s en heeft veel geduld met de dieren. Ze laat ze in hun waarde en daardoor verloopt de shoot helemaal ontspannen. Een echte aanrader!
Marchien takes beautiful pictures and has a lot of patience with the animals. She respects them and makes the shoot completely relaxed. Highly recommended!
M
Marleen Eggens on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Een hele mooie en waardevolle shoot gehad met ons lieve hondje die helaas veel te vroeg bij ons weg is gegaan. Super begeleiding gehad van Marchien en erg professioneel! Ze neemt alle tijd voor je en heeft oog voor details, heel fijn! Wij zijn super blij met de foto’s en zullen zeker nog een keer terugkomen.
Had a very nice and valuable shoot with our sweet dog who unfortunately left us way too early. Had great guidance from Marchien and very professional! She takes all the time for you and has an eye for details, very nice! We are very happy with the photos and will definitely come back again.
J
Jan Smalbil on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Over de foto's van onze hond zijn we heel erg tevreden. Zowel over de aanpak (hond staat centraal; ook zijn/haar welzijn) als het resultaat waarin ze tevens een goed advies heeft gegeven. Ook onze wensen tav eindresultaat zijn goed meegenomen. Kortom: uitstekend! Jan en Annalies Smalbil
We are very satisfied with the pictures of our dog. Both about the approach (dog is central; also his / her well-being) and the result in which she also gave good advice. Our wishes with regard to the end result have also been taken into account. In short: excellent! Jan and Annalies Smalbil
M
Marjolein van Rijn - van der Maat on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Als groentje op het gebied van fotobewerking, heb ik met 'klapperende oren' gezeten tijdens de workshop, wat is er veel mogelijk in PS! Maar Marchien heeft het overzichtelijk en begrijpelijk weten te houden. Enorm knap hoor. Als kers op de taart leer je niet alleen de snufjes van PS, maar heeft ze ook veel verteld over foto-beleving (je komt vanaf links de foto in) en compositie (hou het spannend, vertel een verhaal). Als er een vervolg-workshop komt, haak ik graag aan!
As a novice in the field of photo editing, I was 'flappy ears' during the workshop, so much is possible in PS! But Marchien has managed to keep it clear and understandable. Very handsome. As icing on the cake, you not only learn the gadgets of PS, but she also told a lot about photo experience (you enter the photo from the left) and composition (keep it exciting, tell a story). If there is a follow-up workshop, I would be happy to join!
C
Conny Schut on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Ik heb een fantastische herinnering aan de dag samen met Marchien en mijn honden in het bos. De manier waarop zij met de honden omgaat is zo lief, relaxte, respectvol... Zelfs mijn alttij angstige Bono voelde zich op zijn gemak bij haar. En dan die foto's. Ze zijn zo mooi geworden... Ik heb een aantal in huis hangen. Het zijn gewoon kunstwerken. En voor mij een blijvende herinnering. Ook als ze er op een gegeven moment niet meer zijn.
I have a fantastic memory of the day with Marchien and my dogs in the woods. The way she treats the dogs is so sweet, relaxed, respectful... Even my always anxious Bono felt at ease with her. And then those photos. They turned out so beautiful... I have a few hanging around the house. They are just works of art. And for me a lasting memory. Even if they are no longer there at some point.

Write some of your reviews for the company Heidstra Fotografie Fine Art Hondenfotograaf

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *