Jeroen Buijs "Hoveniersbedrijf" - Nieuwe Aamsestraat 70

4.6/5 β˜… based on 8 reviews

About Jeroen Buijs "Hoveniersbedrijf"

In mijn studententijd ben ik, via een uitzendbureau, terechtgekomen bij een hovenier als opvulling van een tussenjaar. Ik vond het toen al erg fijn om fysiek bezig te zijn en met een aantal collega's iets moois op te leveren. Na een aantal jaar op kantoor te hebben gewerkt was het voor mij wel duidelijk; Ik moest weer naar buiten!

Het leukste aan mijn werk is dat ik na een dag arbeid altijd resultaat heb van mijn inspanningen. Een haag die weer mooi strak is gemaakt of een stuk straatwerk dat er piekfijn in ligt, zijn dingen waar ik vrolijk van word!

De afwisseling qua werkzaamheden is tevens iets wat ik belangrijk vind. Het is de laatste jaren zo gegroeid dat ik samen met Tonny de onderhoudsklussen veelal oppak. Sinds een tijdje help ik Jeroen ook een beetje met de planning en het contact richting klanten. Doordat we een klein team hebben leren we wekelijks nieuwe dingen, ook dat is leuk.

Contact Jeroen Buijs "Hoveniersbedrijf"

Address :

Nieuwe Aamsestraat 70, 6662 NK Elst, Netherlands

Phone : πŸ“ž +9998
Postal code : 6662
Website : http://www.jeroenbuijshoveniers.nl/
Categories :
City : Elst

Nieuwe Aamsestraat 70, 6662 NK Elst, Netherlands
C
Charlotte on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

B
BT 7274 jack Cooper on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

C
Christian Kamps on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

C
Cees Wielinga on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Top hoveniers bedrijf! Goed geschoold personeel. Goeie uitstraling! Vraag me af wie de eigenaar is
Top landscaping company! Well-trained personnel. Good appearance! Wonder who owns it
M
Marian Zwart on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Ik heb Jeroen Buijs Hoveniers leren kennen als een hovenier die buiten zijn schoenen loopt, hij komt zijn gemaakte afspraken nooit na en als hij denkt er niet genoeg geld aan te verdienen dan komt hij gewoon niet.
I got to know Jeroen Buijs Gardeners as a gardener who runs out of his shoes, he never fulfills his agreements and if he doesn't think he can make enough money from it, he just won't.
O
Otto ter Morshuijssen Eigeman on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Super hoveniersbedrijf, ontzettend goed resultaat.
Super gardening company, very good results.
K
Koen Turk on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Ik heb Jeroen leren kennen als een gedreven persoon met hart voor de zaak. Iemand die duidelijke afspraken maakt. Tijdens zijn werkzaamheden blijf je op de hoogte hoe de planning verloopt en wat de volgende stappen zijn in zijn planning. Hij heeft hardwerkend en vakbekwaam personeel. Aanrader.
I got to know Jeroen as a passionate person with a heart for the business. Someone who makes clear agreements. During his work you will stay informed about how the planning is going and what the next steps are in his planning. He has hardworking and skilled staff. Recommended.
A
Anna Nas on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Jeroen heeft afgelopen zomer onze tuin aangelegd. Waar wij geen idee hadden wat wij met onze tuin wilden heeft Jeroen een prachtig ontwerp gemaakt. Kostenloos kwam hij in de avonduren langs om het e.e.a. door te spreken. Het eindresultaat is prachtig geworden en we zijn blij dat wij Jeroen hiervoor hebben ingehuurd. Prijs kwaliteit verhouding is niets om op aan te merken. De voortuin moet ook nog gedaan worden en wij weten al wie we daarvoor inhuren!
Jeroen laid out our garden last summer. Where we had no idea what we wanted with our garden, Jeroen made a beautiful design. He came by for free in the evening hours to discuss it. The end result has become beautiful and we are happy that we have hired Jeroen for this. Price-quality ratio is nothing to note. The front garden also has to be done and we already know who we hire for it!

Write some of your reviews for the company Jeroen Buijs "Hoveniersbedrijf"

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *