Kim's Boutique - Vischpoortstraat 11

5/5 based on 3 reviews

Kim's Boutique - Kimsboutique.nl

Dé musthave winkel voor alle dames onder ons. De leukste jurkjes, tops, schoenen onder 1 dak met een zeer vaak wisselende collectie, dus altijd wat nieuws voor jou!

About Kim's Boutique

Hallo,

Misschien wat voor de hand liggend, maar ik ben dus Kim!

In september 2014 heb ik de stap durven maken om mijn meisjesdroom waar te maken en dat was mijn eigen dameskleding boetiek te openen. Daar wilde ik graag een snel wisselende collectie van de laatste 'mode musthaves' voor dames aanbieden voor een betaalbare prijs. Dit doe ik inmiddels een aantal jaren met nog steeds heel veel plezier.

Nu kan ik in deze 'online' tijd natuurlijk niet achterblijven, dus nu ook een webshop voor jullie! Hier kan dus iedereen terecht die niet in de mogelijkheid is om de winkel te bezoeken, maar natuurlijk wel helemaal up to date & hip over straat wilt!

Liefs Kim,

Contact Kim's Boutique

Address :

Vischpoortstraat 11, 8081 EP Elburg, Netherlands

Postal code : 8081
Website : https://www.kimsboutique.nl/
Categories :
City : Elburg

Vischpoortstraat 11, 8081 EP Elburg, Netherlands
k
kimberly verkley on Google

L
Lisanne Timmer on Google

Altijd behulpzaam en eerlijk advies!
Always helpful and honest advice!
L
Laura Drost on Google

Online deze té leuke laarsjes besteld via de Instagram pagina van Kim’s Boutique! Ze zitten als gegoten en de levering verliep perfect! Onlangs nog in haar mooie en sfeervolle zaak geweest en een gezellige praatje met haar gemaakt! Een waardevolle toevoeging in het centrum van Elburg!
Ordered these too cute boots online via the Instagram page of Kim's Boutique! They fit like a glove and the delivery went perfectly! Recently visited her beautiful and atmospheric business and had a nice chat with her! A valuable addition in the center of Elburg!

Write some of your reviews for the company Kim's Boutique

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *