Personal Fitness Bemmel - De Houtakker 8A

5/5 β˜… based on 3 reviews

About Personal Fitness Bemmel

Overspannen? Personal Fitness Nederland helpt je van je klachten af

Als je overspannen bent is alles je te veel. En meedoen aan een fitness programma is dan misschien het laatste wat je wilt. Maar de eerste stap in de deur zetten bij een Personal Fitness Nederland studio in jouw buurt is dan het lastigste wat je moet doen. Want overspannenheid vermindert als je voldoende lichaamsbeweging krijgt en gezond eet. Bij Personal Fitness Nederland krijg je een persoonlijke coach aangewezen die samen met jou een plan maakt. Zowel je lichamelijke- als je mentale gezondheid komen dan aan bod.

Hulp als je overspannen bent met Fit for Life

Het programma waaraan je deelneemt als je bij Personal Fitness Nederland binnenstapt heet Fit for Life. En ook al richten we ons nu op je overspannen behandeling, ons doel is om jou een leven lang een fitter en gezonder lichaam te bezorgen. Wij geven je de tools en jij maakt het waar. Het Fit for Life programma is voor iedereen anders en volledig toegespitst op jouw wensen. Er zijn drie pijlers van gezondheid die in elk programma centraal staan:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Gegarandeerd succes

Naast een persoonlijke coach en een op maat gemaakt plan krijg je van ons ook een 100% resultaatgarantie. We geven nooit op en stoppen niet tot jij tevreden bent. Of je nu begeleiding nodig hebt omdat je overspannen bent, omdat je je bloeddruk wilt verlagen, omdat je een betere conditie op wilt bouwen of omdat je je slechte gewoonten uit het raam wilt gooien, bij ons ben je aan het goede adres.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies Γ©n metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Contact Personal Fitness Bemmel

Address :

De Houtakker 8A, 6681 CW Bemmel, Netherlands

Phone : πŸ“ž +8
Postal code : 6681
Website : http://www.personalfitnessnederland.nl/
Categories :
City : Bemmel

De Houtakker 8A, 6681 CW Bemmel, Netherlands
K
Kim de Vries on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

t
theo peters on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

r
renΓ© van der wielen on Google

β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…

Gastvrij, deskundig
Hospitable, knowledgeable

Write some of your reviews for the company Personal Fitness Bemmel

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *