Goudsmid Anne-Marie Zwart - Westwagenstraat 30

5/5 β˜… based on 1 reviews

About Goudsmid Anne-Marie Zwart

Ik ben Anne-Marie Zwart gediplomeerd Goudsmid

In 2010 behaalde ik mijn diploma aan De Vakschool te Schoonhoven. Kort daarna volgde mijn federatiediploma.

Op de Vakschool heb ik ook een aantal aanvullende cursussen gevolgd; edelstenen zetten, sieraad schetsen, handgraveren en emailleren.

Ook voor en tijdens mijn studietijd was ik actief in het ambacht. Zo ontwierp ik een variatie aan sieraden: Colliers, ringen, oorbellen, enzovoorts. Met mijn sieraden heb ik op beurzen en markten gestaan.

Ik heb bij diverse juweliers en goudsmeden gewerkt. Dat heeft mij veel waardevolle praktijkervaring gebracht, en mijn kennis verder uitgebreid.

Ik vind het belangrijk om met de klant te overleggen over het ontwerp omdat een sieraad vaak iets erg persoonlijks is. Ieder mens is uniek. En dus is ieder sieraad weer anders, omdat het alleen dan zo goed mogelijk bij de persoon past. Daarom houd ik ook zo van het ontwerpen van sieraden: ieder uniek persoon verdient een zo persoonlijk mogelijk sieraad.

Daarom verwerk ik ook oud goud. Heeft u een oud sieraad waar u eigenlijk niets mee doet omdat het bijvoorbeeld niet bij u past, maar het heeft voor u toch een emotionele waarde omdat u het sieraad van een dierbare heeft gekregen? Dan kan ik van dat goud voor u weer een nieuw sieraad vervaardigen dat u wel zou willen dragen, en op die manier behoudt het sieraad toch haar emotionele waarde dat het zo belangrijk voor u maakt.

Hebt u zelf ideeën? Ik werk ze graag voor u uit.


Contact Goudsmid Anne-Marie Zwart

Address :

Westwagenstraat 30, 4201 HH Gorinchem, Netherlands

Phone : πŸ“ž +7
Postal code : 4201
Website : http://www.annemariezwart.nl/
Categories :
City : Gorinchem

Westwagenstraat 30, 4201 HH Gorinchem, Netherlands

Write some of your reviews for the company Goudsmid Anne-Marie Zwart

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating * β˜… β˜… β˜… β˜… β˜…
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *