PakkenFabriek | Haarlem - Zijlstraat 95

4/5 based on 8 reviews

About PakkenFabriek | Haarlem

Bij PakkenFabriek kun je de bij ons online gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 14 werkdagen, ingaande de dag van ontvangst. Dit geld voor alle artikelen; wij maken geen onderscheid in sale of niet afgeprijsde artikelen.

Je kunt het artikel ruilen of retour sturen in de originele verpakking, inclusief de bijgevoegde factuur. Adresseer de retourzending naar: PakkenFabriek, Noordeinde 44, 2514 GJ , Den Haag. Geef hierna je pakje af en laat het voldoende frankeren bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL-servicepoint.  

Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier niet onder), voorzien van originele etiketten en labels.

Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor je eigen rekening. Wij raden je dan ook aan je pakket met een track & trace-code te versturen en deze code goed te bewaren.

Ruilen en/of retourneren in onze winkels

Producten die je in onze online shop koopt kun je bij PakkenFabriek ook in onze fysieke winkels binnen 14 dagen ruilen en/of retourneren. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van een nieuw of vervangend artikel, of zullen samen met jou zoeken naar een passende oplossing bij een eventuele klacht. Let op: niet iedere winkel heeft eenzelfde collectie. Het kan dus zijn dat de gewenste nieuwe keuze niet op voorraad is in de betreffende winkel.

Retourbetalingen

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen, wordt het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op je bank- of girorekening. Indien je artikelen terugbrengt in een van onze filialen vragen wij je een retourformulier in te vullen. (Het is niet mogelijk het bedrag contant in de winkels te ontvangen; het door ons verschuldigde bedrag wordt binnen 10 werkdagen op je bank/girorekening, creditkaart of Paypal account gestort.)

Contact PakkenFabriek | Haarlem

Address :

Zijlstraat 95, 2011 TM Haarlem, Netherlands

Postal code : 2011
Website : http://pakkenfabriek.nl/
Categories :
City : Haarlem

Zijlstraat 95, 2011 TM Haarlem, Netherlands
A
Agata Rajska on Google

R
R D on Google

B
BOB GEORGIEV on Google

H
Hendry Dekker on Google

R
Robert Steenbergen on Google

M
Mickeyy Lie on Google

P
Peter keijzer on Google

Tja....
Well....
s
sibel ata on Google

awesome place

Write some of your reviews for the company PakkenFabriek | Haarlem

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *